کتاب «جدال قدرت در رابطه زوجین (مشاوره و درمان)» به قلم دکتر زهرا داودی مدرس دانشگاه علوم پزشکی در 200 صفحه در قطع وزیری ترجمه و به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهي استان وارد بازار نشر شده است.
در معرفی کتاب آمده است: زوج عصر جدید با مفهوم جدی " من" و " ما" روبهرو هستند، ساختن "ما" برای زن و مرد امروز سخت شده و هریک برای به کرسی نشاندن حرف خود میجنگند، چرا که هنوز از " من" عبور نکردهاند. زوج درمانگران و خانواده درمانگران با زوجین به " ما" نرسیده و" من "های قدرت طلب جهت تغییر دادن همسرشان به جلسات مشاوره مراجعه میکنند؛ رویکرد رابطه درمانی اجتماعی – هیجانی (SERT) دیدگاهی بر اساس بافت اجتماعی است که در این کتاب پنج قاعده اصلی SERT بیان شده که هر قاعده با نمونههای بالینی شرح داده میشود تا خواننده بتواند فضای درمانی را به تصویر بکشد و از مطالعه کتاب لذت ببرد. SERT با این ایده که چطور هویت هر همسر با ایدههای اجتماعی – فرهنگی درباره اینکه او کیست و در رابطه با دیگران چه هویتی دارد و چگونه اجازه رفتار، تفکر و احساس را به آنها میدهد، شروع میشود.
ازآنجاییکه همه ما در اجتماع و فرهنگ مختص خودمان رشد میکنیم و یاد میگیریم چگونه رفتار، تفکر و احساس کنیم، بنابراین SERT میتواند دیدگاه روشنی از روند درمان را به درمان گران ارائه دهد و مسیر درمان را رشد و توسعه دهد.
یادآور ميشود انتشارات جهاد دانشگاهي استان چهارمحال و بختياري که بهصورت تخصصي در حوزه نشر دانشگاهي فعاليت ميکند، تلاش ميکند در کوتاهترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد (اعم از تاليف و ترجمه و پايان نامههاي شاخص دانشجويي) را به چاپ برساند و اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفان ميتوانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاد دانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي- معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي مراجعه کرده و يا با شماره 32320323يا 32320070 و در روزهاي شنبه تا چهارشنبه هر هفته در ساعات 8 تا 16 تماس حاصل کنند. همچنين تارگاه jchb.ir براي کسب اطلاعات بيشتر اعلام ميشود.
مقدمه
فصل اول: پل زدن بر احساسات، گفتمان اجتماعی و تعامل
فصل دوم: حذف قدرت جنسیتی در رابطههای زوجین
فصل سوم: به سمت توانمندسازی رابطهای: عصب زیستشناسی بین فردی، زوجین و بافت اجتماعی
فصل چهارم: چگونه گفتمانهای جنسیتی زوجدرمانی را به کنترل خود در میآورند و چگونه از آن اجتناب کنیم
فصل پنجم: گسترش دید: چگونه درمانگران SERT مداخلات مربوط به بافت اجتماعی گستردهتر را توسعه میدهند
فصل ششم: تجربه درمانگران SERT از عمل به شیوه انطباق اجتماعی فرهنگی
فصل هفتم: التزام رابطهای در زوج درمانی: کمک به مردان برای حرکت از «من» به «ما»
فصل هشتم: زوجدرمانی با بزرگسالان آزاردیده از کودک آزاری: جنسیت، قدرت و اعتماد
فصل نهم: عدالت در رابطه: جنسیت و قدرت در شیوههای بالینی برخورد با خیانت
فصل دهم: معنویت در رابطه، جنسیت و قدرت: کاربست آن در زوجدرمانی
فصل یازدهم: به کار گرفتن قدرت، هیجان و بافت در زوجدرمانی: درسهای آموخته شده
منابع
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
روانشناسی
|